Kontakta oss:

Integritetspolicy

För Nanokredit är det viktigt att våra kunder känner sig trygga när de lämnar sina personuppgifter till oss i samband med en kreditansökan.

Att skydda våra kunders personliga integritet är av högsta prioritet för oss. När du ansöker om ett smslån hos oss kommer dina uppgifter till oss via en säker, krypterad SSL-länk (https) och behandlas sedan i enlighet med alla säkerhetsbestämmelser och personuppgiftslagen.

Vi gör allt för att skydda uppgifterna från obehörig användning. Vi jobbar ständigt och medvetet med informationssäkerhet. Vi tillämpar även en strikt sekretesspolicy.

De uppgifter vi samlar in från våra kunder är namn, adress, telefonnummer, e-post, bankkontouppgifter och inkomstuppgifter.

Vi registrerar även IP-adress vid genomförd kreditansökan. IP-adress sparas endast för att lämnas ut till Polisen vid konstaterat bedrägeriförsök.

Personuppgifter som lämnas till Nanokredit behandlas i våra datasystem i den utsträckning som behövs för att administrera kundförhållandet och fullgöra föreskrivna skyldigheter att lämna uppgifter till myndigheter. Vi behandlar även personuppgifter som vi hämtar in från annat håll än från kunden själv, t ex från kreditupplysningsföretag. Det kan också förekomma att personuppgifter behandlas i datasystem hos företag som vi samarbetar med för att hantera vissa processer i kundförhållandet.

Kundens kontaktinformation kan även komma att används av Nanokredit för att skicka ut nyhetsbrev och erbjudanden med e-post och sms. Vill man inte längre få nyhetsbrev eller erbjudanden kan man kontakta oss på info@nanokredit.se och meddela att man inte längre vill få några nyhetsbrev eller erbjudanden.

Kredittjänsten Nanokredit tillhandahålls av Na No Invest & Finans AB, som är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker. Om du vill få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas hos Nanokredit kan du begära detta skriftligt till adress nedan.

Na No Invest & Finans AB
Johanneslundsvägen 2
194 61 Upplands Väsby